PROJEKTOJME ZGJIDHJEN E PERBASHKET

Teknosald Vjen sh.p.k eshte nje shoqeri qe operon ne tregun shqiptar qe ne vitin 2007, ne fushen e tregtimit te materialeve te ndryshme te saldimit dhe makinerive industriale te te gjitha llojeve. Ne tregtojme pjese plazme, aparat saldimi TIG, MIG, me hark te zhytur, te gjitha llojet e materialeve te konsumit si edhe te gjitha llojet e makinerive industriale. Gjithashtu jemi distributor ekskluziv per Shqiperine te Lincoln Electric dhe Harris, te cilet jane lider ne tregjet boterore persa i perket materialeve dhe makinerive te prerjes, saldimit me lazer e oksigjen. 
Gama jone e produkteve ploteson nevojat tuaja per cilesi dhe cmim te konkurueshem. Risia e ketij viti qe po leme pas eshte edhe bashkepunimi me Michelangelo Scuola di Saldatura, nje nga shkollat me ekselente ne Itali per ofrimin e kurseve certifikuese, formimin e saldatoreve te rinje dhe specilizimin e profesionisteve me Standartet e Bashkimit Europian UNI EN ISO 9606.

Makineri perpunimi metali

1

Makineri te reja dhe te perdorura te gjenerates se fundit per cdo proces pune dhe per te plotesuar maksimalisht nevojat e biznesit tuaj

Gjeneratore saldimi dhe prerje

welder.jpg_1391405173

Gjeneratore te cilesise se larte per te gjithe llojet e saldimit ose prerjes. Eficence teknike, rezultate maksimale me kosto minimale

Materiale konsumi

konsss

Produkte cilesore dhe te certifikuara me standarte Europiane, për të përmbushur kërkesat teknike dhe estetike gjate zhvilimit te punes

Pjese kembimi

parts

Larmitet i pjeseve te kembimit per te kompletuar aparatet tuaj te saldimit ne teresi me aksesore si edhe makinerite e ndryshme

CERTIFIKIME DHE FORMIME PROFESIONALE

Ofrojme kualifikimi te saldatoreve, trajnime per nxenes te rinj dhe specializim per profesionistet. Njohje te profesionit te saldatorit ne mbare boten.

PËRSE NE?

Analizojme kerkesen tuaj


Planifikojme zgjidhjen e duhur


Ofrojme cilesi dhe garanci


KUALITETI YNË

Teknosald Vjen i ofron klienteve te saj standarte te larta kualiteti ne cdo faze te zhvillimit te biznesit tuaj.


PËRSE NE?

Analizojme kerkesen tuaj


Planifikojme zgjidhjen e duhur


Ofrojme cilesi dhe garanci